Kommunikationer i Annedal

Det nya området Annedal i Bromma kommun ligger i ett naturskönt område nära Bällstaån. När det gäller kommunikationer tar man snabbt en promenad till Sundbybergs centrum där det finns mängder av den varan, både bussar och tunnelbana in till Stockholm. Därifrån har man sedan möjlighet att ta sig runtom i hela Sverige och världen. Men många boende i Annedal slår trots det ett slag för gröna kommunikationer och använder istället cykel för att ta sig in och ut från Stockholms centrum. På rutten finns det fina cykelbanor som man avverkar enkelt för att nå sin slutdestination och för många är cykeln ett givet alternativ.

I Annedal samsas grönskande områden och parker tillsammans med infrastruktur för att tillsammans bilda en unik stadsmiljö med lantlig känsla. Där finns det mesta man behöver, närbutiker och gym, restauranger och caféer. Skulle man inte hitta det man söker i Annedal går det snabbt och enkelt att antingen ta sig till Sundbybergs centrum eller så väljer man att ta sig till andra sidan och hamnar på det hypermoderna köpcentrumet Bromma Blocks. Där hittar man märkesprodukter i moderna och stilrena lokaler. Annedal är under utveckling, men har nära till kommunikationer som man enkelt når via en promenad. Eller varför inte ta en cykeltur i omgivningarna?

Kommunikationer i Arendal finns på ett stenkasts avstånd

Annedal har nära till kommunikationer

Trots att Annedal har nära till kommunikationer, är det många som väljer att ta sig fram och tillbaks till Stockholms centrum på två hjul och cykeln blir ett alltmer populärt alternativ för pendlare. Att transportera sig klimatsmart och kostnadseffektivt ligger verkligen i tiden och även om många fortfarande väljer mer traditionella transportmedel som tunnelbana eller buss, växer ständigt gruppen som väljer att ta sig fram med pedaldrivna medel. Oavsett hur man väljer att transportera sig har dock Annedal det man söker på ett stenkasts avstånd. Bra transportmedel finns till både Stockholm och hela Sverige via Sundbybergs centrum. Så vill man åka till Annedal är det enkelt gjort.